Prodajni program | Vebocom, Boštjan Žugman s.p.

Prodajni program

Naš prodajni program zajema vso računalniško, strežniško, programsko in ostalo IT opremo.

Ponudimo vam lahko računalnike za domačao uporabo, kot tudi za zahtevnejša okolja. Če potrebujete strežniško infrastrukturo, vam bomo pomagali od zasnove do postavitve in vzdrževanja sistema in namenskih strežnikov. Ponujamo omrežno opremo priznanih proizvajalcev, ki jo lahko na vašo željo priključimo in umestimo v vaš sistem. Uredimo vse potrebno za zaščito pred električnimi udari, ali udari strele s tako imenovanimi UPS-i. Če potrebujete nadomestne dele za računalnike, vam jih dobavimo in kvalitetno vgradimo. Poskrbimo, da boste varno uporabljali vaš sistem z ustreznimi operacijskimi sistemi in protivirusnimi zaščitami. Namestimo vam katero koli legalno programsko opremo.
Naj vam predstavimo samo nekaj znamk iz naše široke ponudbe, ki zajema še veliko več.
Zato stopite v kontakt z nami in z veseljem vam bomo pomagali.
Pokličete nas lahko kadar koli na mobilno številko 041 382 910.
Ali nam pošljete elektronsko pošto na info@vebocom.si

dell logo

DELL je kvaliteten proizvajalec IT opreme za poslovna okolja in končne kupce.

DELL je zavezan k zmanjševanju stroškov in poenostavitvi IT okolij. Ponuja širok spekter poslovne opreme, kar zajema namizne rešitve, prenosnike, kompleksna strežnikška okolja ali viskoko zmogljive diskovne sisteme za podjetja vseh velikosti in zahtevnostnih nivojev.

Prav tako zadostijo vsem potrebam domačih uporabnikov, ki želijo za svoj dom ali pisarno visokozmogljive računalniške sisteme.

Toshiba logo
Toshiba je vodilno podjetje v svetu in inovator na področju uvajanja novih visokih tehnologij.
Je izdelovalec raznovrstnih izdelkov in naprednih elektronskih in električnih izdelkov, ki vključujejo informacijske in komunikacijske sisteme, digitalne uporabniške izdelke, elektronske naprave in komponente, napajalne sisteme, industrijske infrastrukture ter domače naprave.

Hp logo
HP je specializirano za razvoj in izdelavo računalniške, pomnilniške in mrežne strojne opreme, programske opreme in servisa.

HP na veliko izdeluje osebne računalnike, strežnike, naprave za hranjenje podatkov, tiskalnike in druge proizvode za izdelavo slik.

Asus logo
ASUS je proizvajalec računalniške strojne opreme (matičnih plošč, grafičnih kartic, prenosnikov, mobilnih telefonov, dlančnikov…).
Trenutno izdelajo in prodajo več matičnih plošč kot katerikoli drug proizvajalec in obvladujejo več kot tretjino trga z njimi. Izdelujejo sestavine za mnoge svetovno znane proizvajalce računalnikov, igralnih konzol in predvajalnikov.

Ibm logo
IBM je prvo podjetje, ki je na trg izdalo osebni računalnik.

Ponujajo več kot 40.000 proizvodov in storitev, vse od strežniških in pomnilniških sistemov, programske opreme in orodij. IBM pripomore k učinkovitejši, preprosti in odprti uporabi strežnikov iz družine IBM System X. Tako je IBM k svojim strežnikom dodal širok nabor naprednih rešitev na področju upravljanja, nadzorovanja in zmanjševanja stroškov pri uporabi IBM System X strežnikov.

Prestigio logo
PRESTIGIO ima v svoji ponudbi ekskluzivno kombinacijo elegantnih, sofisticiranih in kakovostnih izdelkov, napredne tehnologije in odličnega dizajna.
Njihov cilj je zagotavljati višjo kakovost življenja njihovih uporabnikov z luksuznimi izdelki. Ponudba sestavlja naslednje: Pametni mobilni telefoni, GPS navigacijske naprave in DVR avtomobilske kamere, tablične računalnike, e-bralnike knjig, računalniške dodatke, zabavno elektroniko in nettop osebne računalnike.

Apc logo
APC je visokotehnološko in eno od vodilnih podjetij na svetu za proizvodnjo UPS in hladilnih sistemov.
Z njihovimi napravami za brezprekinitveno napajajnje UPS, poskrbimo za zaščito naprav pred elektičnimi udari. Ob enem skrbimo z njimi za pravilne zaustavitve in zagone naprav ob daljših izpadih električne energije.Ponujajo samostoječe sisteme, ali rack variante za vgradnjo v komunikacijske omare.

Microsoft logo
MICROSOFT je eden najpomembnejših razvijalcev poslovnih programov in sistemov na svetu.
Pomagajo vam zagotoviti varno in učinkovito poslovanje ter podjetjem in posameznikom po celem svetu pomagajo pri uresničevanju njihovega potenciala. Njihovi izdelki so Windows za domača in poslovna okolja, strežniške rešitve, pisarniški program OFFICE, SQL baze podatkov, protivirusni program in še bi lahko naštevali.

Nod32 logo
NOD32 antivirusni program in druge rešitve za domače ter poslovne uporabnike.
S produkti podjetja ESET, vam pomagamo nadzorovati računalnike in sisteme pred zlonamernimi kodami in virusi. Ko program enkrat namestimo in ga nastavimo primerno za vašo uporabo, bo sam skrbel za redno posodobitev in nadzorovanje vašega računalnika.

Zyxel logo
Mrežne rešitve različnih proizvajalcev.

Ne orientiramo se samo na enega proizvajalca, ampak izberemo najprimernješega za vaše potrebe mrežne infrastrukture. Vse produkte vam umestimo v vaše delovno okolje oziroma v vaš sistem. Ponujamo razna stikala, usmerjevalnike, panele, kable, konektorje znamk kot so: Zyxel, Cisco, Mikrotik, Intellinet, Tenda, LevelOne, Canyon, Edimax, TP-Link, Tehnex, Digitus in drugi.

Aoc logo
AOCjev nabor produktov vključuje LCD zaslone in monitor TVje.

AOC je znamka visoko kvalitetnih produktov v informacijski tehnologiji in uporabni elektroniki, ki jo priporočajo priznani mediji po vsem svetu.

Znamke logo
Oprema, komponente in potrošni material.

Zagotovimo vam računalniško storitev in nabavo izredno široke palete računalnikov, komponent in naprav po konkurenčnih cenah. VI NAM SAMO POVEJTE SVOJE ŽELJE.