Podjetje | Vebocom, Boštjan Žugman s.p.

Predstavitev podjetja

img4

Smo specializirano podjetje za kakovostno postavitev strežnikov, popravilo računalnikov in podporo ter vzdrževanje. Ukvarjamo se tudi s postavitvijo, vzdrževanjem in optimizacijo spletnih strani. Z zadovoljnimi strankami, domačimi PC uporabniki in zaupanjem podjetij smo se pretežno razvijali in rastli na podlagi priporočil.

Predvsem smo usmerjeni na majhna in srednje velika podjetja, ki že imajo vzpostavljen IT sistem, ali pa si ga želijo šele zgraditi. Zagotovili vam bomo celovito podporo, od načrtovanja, nabave opreme do postavitve. Ker je IT industrija zelo dinamično in hitro se razvijajoče področje, vam bomo stali ob strani z vzdrževanjem in nadaljnjo optimizacijo in posodabljanjem sistema.
Za celovito ponudbo poskrbimo tudi s postavitvijo omrežij, konfiguracjo usmerjevalnikov, mrežnih priklopnikov in brezžičnih dostopnih točk.
Ker so podatki najpomembnejši del vsakekga podjetja, bomo poskrbeli za primerno arhiviranje sistema za vaše podjetje. Računalniki so postali pomembni in neprecenljivi tudi za domače uporabnike, zato ponujamo servis na domu.

OSNOVNI PODATKI PODJETJA

Naziv: Vebocom, Boštjan Žugman s.p.

Naslov: Črešnjevec 71, 2310 Slovenska Bistrica

Davčna številka: 63141221 – zavezanec za DDV

Matična številka: 6066461000

Telefon: 041/382-910

Elektronski naslov: info@vebocom.si

img5

Vebocom, računalniški sistemi, Boštjan Žugman s.p.

Vizija

Kot informacijsko tehnološko podjetje zagotavljamo servis in podporo po vsej Sloveniji. Smo zanesljivi in hitri, ponujamo zelo konkurenčne cene in se hitro prilagodimo vašim potrebam. Naša popravila in podporne storitve izvajajo visoko usposobljeni stokovnjaki.

Celovita ponudba, zasnova projektov, prodaja in servis, vzdrževanje, podpora strankam, postavitev spletnih strani.

Zakaj izbrati nas?

img5Zagotavljamo pomoč visoke kvalitete 24/7. Prihranite čas in denar v sodelovanju s podjetjem VEBOcom še danes.